LiLo új hódítása szexibb, mint Samantha Ronson!

Pikáns képek- Lindsay újabb dögös DJ csajra vetette rá magát!

Lindsay Lohan úgy tűnik kezd kigyógyulni a szerelmi bánatból, ugyanis a napokban elterjedt hírek szerint újabb DJ csajra vetette rá magát: a felettébb szexi Lauren Pope-ra.

Forró képek, szexis lány: nézze meg Lindsay kire nyomul! képgaléria

2009.06.08 10:50mellesleg
Íme Lauren Pope- Lindsay új kiszemeltje!

A színésznő inkább fiús küllemű exével, Samantha Ronsonnal ellentétben Lauren kifejezetten a nőies irányvonalat képviseli és bájait elég gyakran fel is fedi a nagyközönségnek.

Pope és Lindsay nemrégiben ismerkedtek meg és egyből szimpatikusnak találták egymást. Ezért aztán Lindsay felkérte Laurent, hogy mostani londoni útján társával, Kellie Acremannal lepjék meg egy DJ szettel a Studio Valbonne-ban.

Lauren Pope nevét eddig csak amiatt emlegették, mert állítólag ő az angol focisták egyik kedvenc szeretője.

A szőke modell különben már megmutatta magát a Playboy-, a Zoo Magazin- és az FHM címlapján. Állítólag 2004-ben volt már Harry herceg barátnője is.

Ezt követően szűrte össze a levet Peter Crouchcsal sé Shaun-Wright Phillipsszel. A hölgy azóta egy hajnövesztőszerekkel foglalkozó céget irányít, mint tulajdonos.

Többek között ügyfele Kate Lawler és Nicola McLean is…vajon most kitart Lindsay mellett és szerelem lesz ebből?

Lindsay Lohan szakmai terveiről kevesebbet hallunk, mint szerelmi életéről. A apokban felmerült a hír, hogy a színésznőt egy neves divatház alkalmazná, ám ha ezt megteszi, legjobb tervezője azonnal távozik.

A húszas éveinek elején járó Lohan az elmúlt években leginkább ittas vezetése, drogügyletei, és elvonókúrái miatt került a címlapokra, a szakmai sikerek messziről elkerülték.

Legközelebb a francia divatház, az Emanuel Ungaro áll ahhoz, hogy Lohan a szolgálatukba áll. Állítólag kreatív konzultánsként szeretnék alkalmazni a színésznőt.

Ám a hírnek nem mindenki örül a divatháznál. Egyik legjobb tervezőjük, Esteban Cortazar például kijelentette, hogy ha Lindsay hozzájuk szegődik, akkor ő abban a pillanatban felmond, ahogy a botrányairól híres színésznő belép a divatház székházának ajtaján…

Lindsay terhességéről is felmerültek pletykák? Vajon igaz és tényleg babát vár a biszexuális színésznő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.