Hamarosan erotikus táncshow-ban láthatjuk?

Pikáns képek! Lindsay elhatározta: mostantól jöhet a sztriptíz!

Úgy tűnik az éppen szingli Lindsay Lohan jelenleg nem tud mit kezdeni magával és új dolgokra vágyik...ezért kitalálta, hogy az éjszakai szórakoztató ipar felé fordul és elkezd sztriptízelni!

Íme Lindsay szexis képei! Ez aztán a sztriptíz! képgaléria

2009.04.21 14:35mellesleg
Lindsay már kipróbálta ezt is!

A FemaleFirst nevű celeb hírportál szerint Lindsay Lohan lelkesen ment megnézni az ex-Spice Girl Mel B „Peepshow” című erotikus táncshow-jának szombati megnyitójának előadását…ennek nem csak az volt az oka, hogy kíváncsi volt rá.

Állítólag az is fontos oka volt annak, hogy megjelent, hogy Hugh Hefner volt barátnője, Holly Madison valamint Brooke Burke mellett ő is a jelöltek közt van a porondról tévés karrierje miatt néhány hónapon belül távozó ex playmate, Kelly Monaco helyére. 

„Gyakran elfelejtik, hogy Lindsay tripla tehetség - tud játszani, énekelni és táncolni.” – mondja egy forrás a 22 éves botrányhősnőről, aki az I Know Who Killed Me című alkotásban már ízelítőt adott sztriptíztáncosnői kvalitásaiból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.