A vigyor csak a külvilágnak szól?

Képek - Angelina és Brad nem színlel többé: bejelentik szakításukat?

Szakítása hivatalos bejelentésén gondolkodik a csodaszép színésznő és sármos párja - az egyik neves bulvárlap szerint. Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatának válságáról hónapok óta keringenek a pletykák...

Merész ruha és vérvörös száj: Angelina így jelent meg Cannes-ban! képgaléria

2009.06.05 11:10ma.hu

Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata hatodik évében jár, de sosem házasodtak össze.

A National Enquirer szerint igaza volt mindenkinek, aki már hónapokkal ezelőtt arról beszélt, hogy a színész páros szerelme a múlté.

Egy, a lapnak nyilatkozó ismerős úgy tudja, Angelina és Brad hamarosan hivatalosan is bejelenti, hogy szakít!

Cannes-ban: A mosoly csak a külvilágnak szól?

Pitt Kaliforniában forgat két filmet nemsokára, Jolie pedig franciaországi kastélyukba szeretne visszavonulni gyermekeikkel.

A jól értesült forrás szerint a páros tagjai közt már rég nem idilli a viszony, ezt csupán a külvilágnak mutatják.

Időről-időre felbukkannak együtt rendezvényeken - ahogyan tették ezt Cannes-ban is, de a hangulat valójában fagyos köztük.

Terveik szerint Brad Pitt ezentúl is akkor láthatja majd a gyermekeket, amikor akarja.

Azt azonban a sztárpár nem zárja ki, hogy újra egymásra találhatnak - feltéve, ha tudják rendezni a dolgokat, amelyek az éve során tönkrementek...

Jolie-nak és Pitt-nek hat gyermeke van - három saját és három örökbefogadott csemetét nevelnek együtt.

Egy biztos, ha szakítanak, Angelinának nem árt akár több bébiszitter után nézni, hiszen egyedül - főleg munka mellett - aligha boldogul majd a hat eleven gyermekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.