Brad Pitt sem rajong már gyermekei anyjáért!?

Kínos! Angelina csúfos vereséget szenvedett Aniston-nal szemben!

A napokban zárult le a felmérés, mi szerint kiderült: Jennifer Aniston sokkal jobb anya lenne, mint Angelina Jolie. Egy közvélemény-kutatás eredményei szerint ugyanis az amerikai anyák többsége a Jóbarátok egykori sztárjára bízná rá szívesebben apró csemetéjét.

Képekben Angelina és a gyerekek! képgaléria

2009.05.11 19:15ma.hu

Bár Jennifer Aniston még nem lett anya és nincs gyermeke, úgy tűnik Angelinával szemben mégiscsak megbízhatóbbnak, tűnik, ha gyereknevelésről van szó. 

Ezek szerint mit sem számít, hogy Jolie hat gyermeket nevel, Aniston pedig egyelőre még ki sem próbálta magát az anya szerepben…mégis ő van fölényben, legalábbis az amerikai anyák véleménye szerint.

Angelina és Jennifer a Vouge címlapján!

A ParentDish.com szavazásán több mint tízezer amerikai édesanya szavazott arról, hogy melyik hírességet bíznák meg egy estére gyermekeik felügyeletével. 

A versenyt a leszbikus Ellen DeGeneres a szavazatok 31 százalékával, a második helyen Jennifer Aniston végzett 22 százalékkal, Angelina Jolie és Brad Pitt pedig a harmadik helyre szorult 18 százalékkal. Őket Oprah Winfrey követi 9 százalékkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.