Angelina párja meglepő vallomást tett!

Brad Pitt szerelmesebb, mint valaha!?

A színész a Cannes-i Filmfesztiválon jelentette be a megdöbbentő hírt: szerelmesebb, mint valaha! Ez azért is meglepő fordulat, hisz köztudottan nincs minden rendben Angelina Jolie és Brad Pitt között, sőt!

Brad és Angelina egy percre sem engedték el egymást Cannes-ban! képgaléria

2009.05.26 19:35ma.hu
Szerelmes pillantások, csókok...

Mint arról már mi is írtunk Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata az utóbbi időkben válságba került, sőt olyan híreket is lehetett hallani, hogy Angelina már nem tud bízni gyermekei apjában, mióta rajtakapta őt és a bébiszittert gyanús helyzetben.
 
A pár azonban a Cannes-i Filmfesztiválon szemmel láthatóan rácáfolt ezekre a hírekre, hisz kéz a kézben jelentek meg és szerelmes pillantásokat vetettek egymásra...sőt Pitt több interjúban is azt vallotta, semmi baj nincs a családi életükkel, s szerelmesebb, mint valaha.

Brad tehát azt állítja, halálosan szerelmes gyermekei anyjába, és a brit The Mirrornak adott interjúban így beszélt: 

-"Szerelmes vagyok és nekem van a legszebb családom a világon - mi mást is kívánhatna egy fickó? Én vagyok a legszerencsésebb férfi a világon" – mondta a színész. 

- "Az afrikai kislányom gyönyörű. Annyira szerencsések vagyunk, hogy van ő nekünk, és hogy a világ különböző pontjairól lehetnek gyerekeink. Mindannyian fantasztikusak, nagyon megszerettük egymást. Ki tudja, lehet, hogy lesz egy babánk Londonból is, én szeretném" - mondta örömteli mosollyal.

Kattintson ide ha még többet akar megtudni Angelina és Brad viharos és szenvedélyes szerelmi életéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.