"Nem randiznék csajjal, aki már volt pasival"

Vérforraló képek - Megan Fox nem tagadja: biszex!

Se szeri, se száma mostanság a gyönyörű színésznő szexis képsorozatainak - Megan Fox láttán csak úgy jön az ihlet, kattog a fényképezőgép! A dögös sztár most egy nem mindennapi bejelentéssel is meglepte rajongóit...

Megan Fox vadiúj szexis képei a DT magazinban! képgaléria

2009.05.14 10:50ma.hu

Vadító fotósorozaton pózolt nemrég az Esquire magazinnak Megan Fox.

Ezúttal azonban nemcsak szexis fotóival, hanem az interjúban tett, meghökkentő bejelentésével is okozott meglepetést...

A Transformers sztárja ugyanis kifejtette, hogy az emberek véleménye szerint biszexuálisnak születnek. Később tudatalatti döntéseket hoznak a társadalom nyomására.

"Én sem tagadom, hogy szeretem a csajokat"
- közölte.

Megan Fox azonban hozzátette: mégis, képmutatónak érzi magát.

Hiszen például olyan lánnyal nem randizna, akiről tudja, hogy pasikkal is lefeküdt már. Ilyen formában ugyanis már kevésbé "tiszta".

A gyönyörű színésznő, akit többször választottak már meg a férfiak a legszexisebb sztárhölgynek, önmagát nem tartja ennyire vonzónak.

Sőt, egyenesen idegesíti, hogy istennőnek tartják!

Ugyanakkor számos szexjelenetben látható mozifilmjeiben, saját bevallása szerint mindenkit elcsábít. Az ágyjeleneteket ellenben nem egyszer igencsak kínosnak találta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.