Kate Moss-os frizura a divat Hollywood-ban?

Ajjaj! Cameron Diaznak már mást kell majmolnia?

A hollywoodi színésznő legutóbb Kate Moss fotójával jelent meg a fodrászánál és pontosan olyan hajat kért, mint a szupermodellé.

Egy meghökkentő frizura Cameron-tól - a filmen! képgaléria

2009.03.27 18:00rtlbulvar.hu - Fotó: Big Pictures

A Charlie angyalai színésznője úgy szeretne kinézni, mint Kate Moss.

Egy fotós éppen elcsípte azt a pillanatot, amint a sztár éppen a modell képét mutogatja a Byron & Tracey fodrászának.

Diaz Kate Moss képével jelent meg a fodrásznál

- Cameron nagy rajongója lehet Kate hajkoronájának. Előhúzott egy fotót, és megmutatta a stylistjának, hogy pontosan ilyet szeretne. Kate megtisztelve érezheti magát, hogy egy olyasvalaki, mint Cameron utánozni akarja őt - mondta egy szemtanú.

A haj színe és a vágása is kifejezetten a kérésére készült.

A 36 éves sztár három órát töltött a szalonban és kihasználta az alkalmat egy kis pletykálkodásra Fergie-vel, aki szintén a fürtjeit festette.

Amikor fodrásza a fóliákat a hajába rakta, Cameron ránevetett az üzlet előtt összegyűlt lesifotósokra.

A Byron & Tracey Kalifornia egyik legexkluzívabb fodrászszalonja. Vendégei között van többek között a latin-szépség, Jennifer Lopez, és a particsajok, Lindsay Lohan és Mischa Barton is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.