Új pasija bemutatja otthon a színésznőt!

Képek - Kifog Cameron Diazon a kedves mama?

Az angyalka a mi szívünkbe már belopta magát, most kedvese mamáját kell lenyűgöznie - Cameron Diaz Jennifer Aniston exével jár...

Cameron Diaz, a dögös nőstény! képgaléria

2008.11.14 12:35rtlbulvar.hu

Cameron Diaz és kedvese, Paul Sculfor úgy érezte, eljött az idő, hogy egy szinttel feljebb lépjenek a kapcsolatukban.

Azt tervezik, hogy Angliába repülnek, és Paul végre bemutatja édesanyjának a szeretett nőt. Úgy látszik a szőkeség teljesen magába bolondította a modellt. Szerintük a kapcsolatuk titka, hogy rengeteget mókáznak együtt.

Nagy a szerelem: Cameron és Paul Sculfor

- Nagyon remélem, hogy karácsony tájékán tényleg haza tudunk repülni, mert tudom, hogy anyám is imádná Cameront - árulta el a szerelmes Paul.

A modell lesi szerelme minden kívánságát. Éppen házakat nézeget Amerikában, mert Diaz egy saját otthonra vágyik, amit együtt tudnak díszítgetni.

Ugyan tervezik az összeköltözést, házasságra még nem gondolnak, mert nem akarnak semmit sem elkapkodni.

- Nagyon jól megvagyunk. Nem akarjuk elkövetni azt a hibát, hogy most gyorsan egybekelünk, aztán pár év múlva el is válunk - mondta ki nyíltan a színésznő.

A szerelmespárt júniusban látták először Santa Monicában. Együtt élvezték a fülledt nyári éjszakát, azóta nyilvánosan is egy pár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.