Paul Sculfor megkapta élete első filmszerepét!

Építőmunkásból színész? Cameron Diaz pasija feltörekszik!

A tavaly május óta Cameron Diazzal járó Paul Sculfor megkapta élete első filmszerepét, tudósít a FemaleFirst. Az építőmunkásból modellé avanzsált Sculfor a Vivid című horrorban debütál színészként

Őrülten szexis képek Cameron Diazról! képgaléria

2009.02.02 15:00mellesleg

Milyen lesz az alakítása, még nem tudni, annyi viszont biztos, hogy nagyon jó tanára van: maga Diaz oktatja.
 
- „Cameron jó pár szakmai trükköt megmutatott neki.” – mondja egy bennfentes. 

A Vivid forgatását jövő héten kezdik, a történet főhőse egy New York-i író (Paul Sculfor), aki Angliába költözik, vidékre, ahol víziók kezdik gyötörni egy évekkel ezelőtt történt tömegmészárlásról

Lesi szerelme minden kívánságát!

Mint azt korábban írtuk, a pár nemrég úgy érezte, eljött az idő, hogy egy szinttel feljebb lépjenek a kapcsolatukban. Azt tervezik, hogy Angliába repülnek, és Paul végre bemutatja édesanyjának a színésznőt. 

A modell állítólag lesi szerelme minden kívánságát. Éppen házakat nézeget Amerikában, mert Diaz egy saját otthonra vágyik, amit együtt tudnak díszítgetni.
 
Ugyan tervezik az összeköltözést, házasságra még nem gondolnak, mert nem akarnak semmit sem elkapkodni. 

- " Nagyon jól megvagyunk. Nem akarjuk elkövetni azt a hibát, hogy most gyorsan egybekelünk, aztán pár év múlva el is válunk." - mondta ki nyíltan a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.