Keményen beszóltak Angelináéknak!

Kate Winslet nem akar szappanopera hős lenni, mint Brad Pitték!

Egy brit magazin szerint Kate Winslet beszólt az álompárnak, Angelina Jolie-nak és Bradd Pitt-nek. A beszélgetés elsősorban a magánélettel foglalkozott. Kate több dologba is beengedte az olvasókat.

Természetes és gyönyörű- Kate Winslet! képgaléria

2009.01.21 10:20ma.hu

Elmondta, hogy a 2007-es évet a családja miatt hagyta ki, mert elsősorban anya akart lenni, de nem egy olyan anya, aki állandóan dolgozik. Ez férjének, Sam Mendesnek és neki is angyon fontos, hisz szerinte teljesen nyugodt, és hétköznapi életet tudnak élni, de ezért küzdeni kell.
 
Persze nem mindenki választja ezt a kezelhető, és szimpatikus utat. 

-"Szerencsére nem vagyok olyan, mint Angelina és Brad. Az ő életük egy négy lábon járó szappanopera, és az emberek mindig tudni akarják, mi lesz a folytatásban."  "A sikereim nagy szabadságot adnak nekem színészileg. De ettől függetlenül ez meló. Nem akarom, hogy a gyerekeim azt gondolják, híresnek lenni annyi, mint szép ruhákban végigvonulni a vörös szőnyegen. Az már csak egy eredmény, amit sokévnyi véresen kemény munka előzött meg" - összegzett a színésznő, akit Oscar-díjra is jelöltek, de egyáltalán nem izgul emiatt, főleg mióta gyerekei vannak. –írja az 5perc. 

Kate ebben a hónapban különben két filmben is látható a mozikban: The Reader és a Revolutionary Road.  Mindkét alkotás sikeres, amit az is mutat, hogy két Golden Globe szobrocskát is haza vihetett a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.