Már csak barát a sztár volt férje?

Köti az ebet a karóhoz! Pinknek nem kell új pasi!

Pink tavaly februárban jelentette be, hogy elválik Carey Hart motocross versenyzőtől. Az énekesnő azonban köti az ebet a karóhoz, hogy jelen pillanatban esze ágában sincs új kapcsolatba kezdenie.

Számtalan arca van a szexis énekesnőnek! képgaléria

2009.01.19 15:40mellesleg

A slágerlistákat jelenleg „So What” című számával ostromló énekesnő azóta is szingli, és mint mondja, most nem is akar komoly kapcsolatot. 

Túl sok szeretet van az életemben.” – nyilatkozta a The London Papernek  az énekesnő.

– „Jelenleg azt szeretném, ha bizonyos emberek eltűnnének a színről.”

Pink és ex-férje! Újra összejönnek?

Valószínűleg nem az exére gondol. Habár útjaik már szétváltak, a páros továbbra is jó viszonyt ápol, a múlt héten például együtt kocogtak.

Pink különben március 24-én Budapestre érkezik, hogy Funhouse című turnéja keretén belül elbűvölje a magyar közönséget. Legújabb, sorban az ötödik stúdiólemeze megjelenése - mely szintén a Funhouse címet viseli - kapcsán indul turnéra.
 
A turné 2009. február 26-án indul Belgiumban és az Egyesült Királyságban fejeződik be kora májusban. A Funhouse című lemezről a "So What" című dal a múlt héten elérte a brit slágerlisták első helyét és tartja is vezető pozícióját.
 
Ugyan ez a dal szintén a slágerlisták élén van Németországban, Írországban, Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Államokban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.