A sztár fantasztikus szeretőnek tartja ex-férjét!

Hoppá! Pink visszasírja legjobb szeretőjét?

Pink fantasztikus szeretőnek tartja ex-férjét, Carey Hartot, kijelentve, hogy a motocross sztár hálószobabeli teljesítménye volt az, ami annak idején meggyőzte, hogy hozzámenjen feleségül.

Pink a kaméleon! Számtalan hajszínnel láthattuk már! képgaléria

2008.10.18 10:00ma.hu
Hiányzik neki egykori férje!

A sztár 2006-ban házasodott össze Harttal, és idén februárban szakítottak arra hivatkozva, hogy karrierjük miatt nem tudnak megfelelő időt egymással tölteni. 

Pink még mindig állítja, hogy exe volt élete eddigi legjobb pasija és főként szeretője. 

„Olyanok voltunk mi ketten, hogy ha egy szobába kerültünk, rögtön le akartuk tépni a ruhát a másikról. Hihetetlen jó szerető volt...” - áradozott az énekesnő, aki azt sem tagadja, hiányzik neki egykori férje.

Nemrégiben felröppentek a hírek, miszerint Pinknek új szerelme, van de ez azóta sem bizonyosodott be. A vadóc énekesnő újra szerelmes? Pinket a New York Post fotósa látta egy új férfi oldalán. 

A fiatal, jóképű fiú és az énekesnő állítólag vidáman sétálgatott New York utcáin, és láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. A sztár sajtósa határozottan tagadta az újság értesüléseit.
 
A szóvivő azt állítja, hogy az énekesnő és az olasz férfi csupán régi barátok, és együtt ütötték el az időt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.