Belehajtottak a sztár leparkolt kocsijába!

Mi történt? Pink olajmágnással ütközött!

A szókimondó énekesnő BMW-je mehet a karosszéria lakatoshoz, miután az olajmágnás palánta, Brandon Davis megrendezte a vezető ülés felőli oldalán az ajtót.

Dögös képek- Pink az ellenállhatatlan vadóc! képgaléria

2008.12.03 06:10mellesleg

Az incidens az egyik hollywoodi parkolóban történt, ahonnan Mischa Barton volt kedvese nagyon gyorsan el akart illanni a paparazzok elől. Pechjére egyenesen Pink BMW-jébe hajtott.
 
A koccanás után pár másodperccel pedig a „So What” című sláger énekesnője is megjelent a helyszínen. Szerencsére a nagy jelenet elmaradt, a felek szépen telefonszámot cseréltek, majd mind a ketten távoztak. 

Pink azért állítólag még elkérte a koccanásról készült felvételeket, hogy otthon is megnézhesse, pontosan hogy vágták haza a kocsija ajtaját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.