Újabb szupersztár Magyarországon!

Pink rajongói örülhetnek! A dögös énekesnő márciusban érkezik hozzánk!

A Grammy díjas, többszörös platinalemezes énekesnő, P!nk 2009. március 24-én Budapestre érkezik, hogy Funhouse című turnéja keretén belül elbűvölje a magyar közönséget. Az amerikai énekesnő 22 millió lemezt adott el világszerte.

2008.10.29 18:00ma.hu
A sztár még üzent is rajongóinak!

Legújabb, sorban az ötödik stúdiólemeze megjelenése - mely szintén a Funhouse címet viseli - kapcsán indul turnéra. A turné 2009. február 26-án indul Belgiumban és az Egyesült Királyságban fejeződik be kora májusban. 

A Funhouse című lemezről a "So What" című dal a múlt héten elérte a brit slágerlisták első helyét és tartja is vezető pozícióját. Ugyan ez a dal szintén a slágerlisták élén van Németországban, Írországban, Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Államokban is. 

Pink üzent is rajongóinak: 

- "Nagyon várom, hogy újra turnézhassak. A Funhouse turné körül járnak a gondolataim. Már alig várom! "

P!nk előző turnéján is minden aréna megtelt Európa- és Nagy-Britannia szerte. 

Az "I'm Not Dead Tour" 56 arénakoncertet és 43 fesztivál fellépést tartalmazott. A Funhouse turné dátumainak és helyszíneinek bejelentése egybeesik P!nk 5. stúdióalbumának megjelenésével. Az előző, I'm Not Dead című albumból 1,2 millió példányt adtak el Angliában. P!nk 2000-ben debütált. 

Azóta elismert lett, mint tehetséges énekes és dalszerző, és a Pennsylvaniaiak vele született kreativitása és kockázatvállalása vezette őt a sztárságig. 

P!nk a mai napig 22 millió lemezt adott el világszerte 

P!nk
2009. március 24., 19:30 
Papp László Budapest Sportaréna 
Funhouse Tour! 

Jegyek a budapesti koncertre október 27-től kaphatóak a Ticket Express jegyirodában (1061 Bp. Andrássy út 18.) és az Eventim partnerirodákban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.