Az énekesnő odavan a spanyol modellért!

Kylie-t összecsomagolta az új pasija!

Az énekesnőt folyton együtt látni új barátjával, a spanyol modellel, Andres Velencoso Segurával. A pár egy sportos hétvégével kezdte az új évet a Francia-Alpokban.

Kylie, a szuper szexi énekesnő! képgaléria

2009.01.13 19:30mellesleg

Mivel azonban az úriembernek esze ágában se volt megválni kedvesétől, a kiruccanás után hazavitte őt Barcelonába. 

Kéz a kézben sétálgattak a spanyol fővárosban, kihasználva a januári leárazásokat. 

Ezek szerint komolyodik a kapcsolatuk, melyet októberben Kylie még tagadott azok után, hogy Dita Von Teese születésnapi partiján lencsevégre kapták őket.

Fotó: Hello!

Októberben Kylie még tagadta, hogy romantikus szálak fűznék a férfihoz, ám most minden közös fotó azt bizonyítja, hogy ez bizony nagy szerelem!

Kylie négy évig volt szerelmes Olivier Martinezbe, és nagyon megviselte a szakítás. Most azonban ismét boldog. Tavaly ősszel találkozott a spanyol modellfiúval, Andres Velencosóval, aki szinte azonnal elrabolta a szívét. Hamarosan már új kedvesével jelent meg egy párizsi születésnapi mulatságon. 

A szilvesztert is együtt töltötték, a franciaországi Chamonix-ban élvezték a tél örömeit. Kylie a Mirrornak elmondta, különösen Andres udvariasságát élvezi, amiben már régen volt része. A múlt héten Barcelonában lehetett látni a párt, ahol vásárolgattak egy kicsit. 

Kylie elkíséri szerelmét a bemutatókra, és nagyon büszke az ifjúra. Andres karrierje 2003-ban kezdődött, amikor részt vett egy Louis Vuitton bemutatón. Imád könnyűbúvárkodni, de a zene eddig nem nagyon érdekelte. 

Remélhetően Kylie-nek köszönhetően hamarosan megváltozik az ízlése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.