Számítógépeket, útleveleket, fellépőruhákat loptak

Ellopták Kylie Minogue bőröndjeit Bogotában

Ellopták Kylie Minogue öt bőröndjét a kolumbiai fővárosban, ahol szombat este adott koncertet az ausztrál énekesnő.

Vadító képek a gyönyörű énekesnőről képgaléria

2008.11.02 18:10MTI

A tolvajok egyebek közt öt számítógépet, az énekesnő több fellépőruháját és a stáb több tagjának útlevelét vitték magukkal a bőröndökben. A koffereket a péntek esti próba alatt lopták el, a rendőrség szerint valószínűleg zenekari felszerelésekre szakosodott bűnözők. A lopás ellenére a bogotai koncertet megtartották, a szervezők 5 millió kolumbiai pezó (420 ezer Ft) jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek. Hasonló incidensben volt része nemrég a kolumbiai fővárosban Andres Calamaro argentin énekesnek és a R.E.M. amerikai rockegyüttesnek is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.