Az énekesnő és a színész Párizsban romantikázott!

Hoppá! Kiderült: Kylie és Jude Law egy pár!

Az énekesnő és a titokzatos hódoló Párizsban romantikázott, amikor lefotózták őket. Hónapok óta a szinglik táborát erősíti az aprócska termetű énekesnő, legalábbis közeli barátai elmondása szerint.

Kylie legutóbbi londoni vacsorája után! képgaléria

2008.10.27 14:50rtlbulvar.hu
Úgy tűnik a sztár Jude Law-t ölelte!

A minap azonban kivételesen nem egyedül rótta Párizs utcáit, hanem egy ’Jude Law kinézetű’ férfival. A szemtanúk szerint ugyanis a férfi a megszólalásig hasonlított a színészre, de nem mernének megesküdni arra, hogy ő volt az. 

Kylie fekete-fehér pulcsit és fekete sálat viselt, amikor a fotósok lencsevégre kapták őt és az anonimitásba burkolózó férfit. Épp kéz a kézben sétáltak ki egy étteremből, majd a kijáratnál forró csókban forrtak össze. Kylie 2007 februárjában szakított Olivier Martinezzel, akivel több mint négy évig éltek együtt. 

Azóta csak futó kalandjai és rövidebb kapcsolatai voltak, többek között Andres Velencosóval is romantikázott egy kis ideig. 

A rajongók és a családtagok nagyon szurkolnak a sztárnak, hogy végre találjon egy magához való férfit, akitől végre gyermeke születhetne. Az idő sürget, hiszen Kylie már 40 éves!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.