Nem szégyellős a kínai sztár...

Pikáns fotók a strandról! - Pasija a Gésa emlékiratai hősének fenekébe dugta az arcát

Nem kellett sokáig keresgélniük a paparazzóknak, amikor a sikerfilm csinos szereplőjéről, Zhang Ziyi-ről igyekeztek pikáns fotókat készíteni - A téma előttük hevert. Szó szerint.

Pikáns! - Zhang Ziyi pucér fenekébe dugta arcát a pasija képgaléria

2009.01.07 12:07ma.hu

Nem sok botrányos fotó jelent meg Zhang Ziyi-ről - a csinos kínai színésznő az Egy gésa emlékiratai című alkotással robbant be a köztudatba - A méltán sikeres film főhősét, Sayuri-t alakította.

Zhang Ziyi az Egy gésa emlékiratai című filmben - Fotó: helloziyi.us

A gyönyörű sztár most nem éppen visszafogottságáról tett tanúbizonyságot! Milliomos szerelmével, Aviv Nevóval élvezte a tengerparton a napot, no meg mást is.

A páros ugyanis a szabadstrand kellős közepén enyhén szólva erotikus akcióba kezdett.

A színésznő párja lehúzta Zhang Ziyi piros bikinijét, és arcával matatott a sztár fenekében, ami őt szemmel láthatóan cseppet sem zavarta.

Mint ahogyan az sem, ki látja meg csupasz melleit. Zhang Ziyi ugyanis már korábban levetkőzött egy szál fürdőbugyira, hogy egész testét egyformán érhesse a nap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.