Dasha Astafieva modell lett playboy guru nője!

Elképesztően szexis képek- Mindenki előtt letolta a bugyiját Hefner legújabb barátnője!

Dasha Astafieva ukrán modell lett Hugh Hefner playboy guru legújabb barátnője, akinek társaságával újra beteljesedett a bombázókból álló triumvirátus - jelentették be a magazin 55. évfordulójának alkalmából megrendezett partin.

Izgató képek- Dasha fogta magát és letolta a bugyit! képgaléria

2008.12.18 19:30ma.hu
Hoppá- bugyiletolásra készen áll!

A rendezvényről készült képeken látható, hogy Dasha milyen formában mutatta ki örömét a hír hallatán, de a beköltözés mellett ráadásként az ő arca és teste kerül majd az USA-ban forgalomba hozott magazin januári címlapjára is

Hugh Hefner előző barátnője, Holly Madison korábban azt nyilatkozta, hogy nem érti, hogy miért idegesítette fel magát az aggastyán a szakításukon. Mindenki meglepődött az eseményen. Ugyan Madison régóta boldogtalan, a szakítás váratlan volt. 

A nyuszilány hét évig élt a Playboy cézárral, de befejezte a romantikázást, mikor egyértelművé vált, hogy nekik sosem lesz közös jövőjük.
 
- " Sok jele volt. Egy ideje például lehangolt voltam. Már nem csak úgy együtt akarok lenni valakivel, hanem jövőképre van szükségem. Hef és én nem házasodhattunk össze, nem lehettek gyerekeink. Mókás volt az együtt töltött hét év, de Hefnek túl öreg lettem. Én pedig egy olyan férfira vágyom, akivel lehet családot alapítani. "- mondta az ex-barátnő.

Kíváncsian várjuk, hogy az új barátnő majd hogyan vélekedik erről a dolgoról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.