A fotókon árasztja magából a tömény erotikát!

Erotikus képek- Dita Von Teese a Playboyban!

A szexis Dita Von Teese árasztja magából a tömény erotikát a Playboy oldalain! A burleszk koronázatlan királynője a magazin németországi kiadásában forrósítja a decemberi hangulatot. Bondage, harisnyakötő, fűző... mindez az ő egyéni, extravagáns stílusában!

Dita Von Teese árasztja magából a tömény erotikát a Playboy oldalain képgaléria

2008.11.26 19:45mellesleg

Nem meglepő, hogy Dita a Playboyban mutatja meg bájait...hisz Dita Von Teese híres az erotikus kisugárzásáról! Korábbi cikkünkben már írtuk, hogy Dita a Wonderbra legújabb kollekcióját mutatta be. Dita az új Wonderbra kollekcióban és más finomságokban! 

A melltartók remekül mutatnak a varieté-királynőn, aki szíves-örömest pózolt a férfivágyakat felkorbácsoló, áttetsző fekete és fehér modellekben... A csinos darabok, amelyek közül nem egy igen rafinát megoldásokkal rendelkezik, a negyvenes évek hangulatát idézik. 

A kollekció egyébként limitált, tehát aki a Ditáéhoz hasonló fehérneműben szeretné elkápráztatni a párját, nem árt, ha igyekszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.