Szánalmasan ittas állapotban újra a szupermodell!

Ajjaj! Képek! A sztár már megint ocsmányul részeg volt!

Már megint tökrészegre itta magát Kate Moss Úgy látszik, a részegségből sosem elég, legalábbis Kate Moss számára biztosan nem, hiszen két héttel ezelőtt is csúnyán szétázott, és most újra bulit rendezett magának.

Kate Moss részegen, és újra csak részegen! képgaléria

2008.09.29 15:50ma.hu
Kate legutóbbi részegsége megörökítve!

Múlt héten, csütörtök este csak két testőre kíséretében tudta elhagyni a londoni Vendome Clubot. 

A szupermodell általános iszogatásain túl mással is igyekszik sokkolni az embereket. Nyáron például Törökországban korbácsolta fel az indulatokat, amikor fehérnemű nélkül, teljesen átlátszó ruhában jelent meg egy kiállítás megnyitóján a szinte teljes egészében muszlimok lakta Isztambulban. 

Korábban olyan felvételek kerültek róla nyilvánosságra, amelyeken kokainozik. 

Viselkedésével minden pasit elüldöz magától, a Babyshambles frontembere, Pete Doherty után nemrég a Kills gitárosa, Jamie Hince is lapátra került nála.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.