A szupermodell gyűlöli a szilikon melleket!

Provokatív képek! Kate Moss elszörnyed a műciciktől!

A botrányairól híres szupermodell, Kate Moss szörnyű dolognak tartja, ha valaki plasztikai sebészet útján változtatja meg külsejét, de leginkább a mell implantátumoktól undorodik.

Kate Moss mellei kicsik, de nem plasztikáztat! képgaléria

2008.08.25 12:20ma.hu
A szexi modell elfogadta a testét!

A 34 éves modell egy interjúban mondta el, hogy nagyon sok ismerősének, és barátjának van szilikon a mellében, és neki egyáltalán nem tetszik. 

" A barátnőim nem tudják rendesen mozgatni a vállukat és a karjaikat, amióta megcsináltatták a mellüket!" - nyilatkozta Kate egy amerikai lapnak. 

Kate Moss 15 éves korában meztelenül pózolt Corrine Day fotósnak, és miután meglátta a képeket, sírva fakadt. A mellei mérete miatt sokáig rosszul érezte magát, de soha sem menne el plasztikai sebészhez. Megtanulta elfogadni a testét úgy ahogy van!

A kis mell nem akadály a szupermodellséghez vezető úton!

Kate az anorexiát is elítéli, és 5 éves lányát, Lila Grace-t is arra tanítja, hogy egészségesen kell táplálkozni, és nem szabad koplalni. 

A modellnek régen voltak evési gondjai, de soha sem volt anorexiás.

"Sosem voltam csont és bőr! Megtanultam elfogadni a testem, és együtt élni azzal, ahogy kinézek! Az ideálom amúgy mindig Cindy Crawford volt! Egy időben úgy akartam kinézni, mit ő!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.