A harmadik party kiütötte a modellt

Durva képek: Kate Moss nagyon koncentrált...totál részeg volt!

Zavart tekintet, hunyorgás, egymásba gabalyodó lábak - Kate Moss alakított a hétvégén, egyhuzamban több partin is járt. Sokáig azért nem bírta.

Hűha: Kate Moss nagyon leitta magát... képgaléria

2008.09.22 10:15ma.hu

Barátnője, Allegra Versace társaságában mulatott a minap Kate Moss - A szupermodell és a divattervező família sarja egyik party-ról a másikra ment a londoni éjszakában.

Az utolsóról azonban már úgy kellett kitámogatni a szőkeséget - Az est végén nemcsak a kezét markolászó Allegra, hanem Rod Stewart lánya, Kimberly is segédkezett Kate-nek a helyszín elhagyásában...

Moss szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán: apró retiküljével próbálta elbújtatni arcát a hívatlan közönség elől.

Az autóig még úgy-ahogy eltipegett trendi magassarkújában - némi segítséggel...-, és persze a kíváncsi tekintetek kereszttüzében.

Aztán a kocsi hátsó ülésén kidőlt. Valószínűleg már egy vonzó férfi ölelése sem igen villanyozta volna fel Kate-et - azok nyújtották neki a legnagyobb segítséget, akik kikísérték az autóhoz...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.