A Baywatch-baba cicije tabu?

Szexi fotók - Hoppá! Pamela Anderson megtagadta a vetkőzést

Mik vannak - Pamela Anderson, akiről mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szégyenlős lenne, hirtelen ragaszkodik a ruhájához.

Pamela Anderson aztán nem szégyenlős! képgaléria

2008.07.10 10:00ma.hu

Újszerű feladatot kapott Pamela Anderson. A Baywatch dúskeblű sztárját felkérték, szerepeljen az Ausztráliában jelenleg képernyőn futó Big Brother show-ban.

A kebelcsoda beköltözése a héten várható. Ennek alapján bárki azt gondolná, izgalmas napok elé néznek a ház lakói - és persze a tévé előtt ülők -, ám nagy meglepetésre csalódniuk kell!

Pammy ugyanis kikötötte: ne is várják, hogy ledobja ruháit a valóságshow-ban! Sőt, még attól is ódzkodik, hogy a tusolóba meztelenül menjen be.

Nagyon úgy tűnik hát, hogy nem számíthatnak erotikus percekre a kíváncsi nézők, legalábbis Pamela részéről...

Csupán az a kérdés, vajon most mi ütött a csinos színésznőbe, aki korábban nyugodt szívvel ország-világ elé tárta nem mindennapi bájait?

Arról nem is beszélve, hogy a Big Brother készítői is felettébb csalódottak. Egyelőre jó kérdés, esélyes-e, hogy Pam döntésének fényében visszamondják a sztár meghívását a show-ba.

Hiszen nem véletlenül őt szerepeltették volna a műsorban...Ráadásul, mindössze három napig, több mint 70 millió forintért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.