Döbbenetes titok a kebelcsodáról!

Képek - Pamela Anderson anyja leszbinek szánta lányát!

A kebelcsoda Pamela Anderson elárulta döbbenetes titkát: az anyja könyörgött neki, hogy legyen homoszexuális!

Pamela Anderson aztán nem szégyenlős! képgaléria

2008.07.04 10:00rtlbulvar.hu

A szexi kebelcsoda élete legsötétebb titkát osztotta meg a nyilvánossággal a minap.

Míg a legtöbb anya retteg attól, hogy gyermeke azonos nemű partnert választ magának, Pamela Anderson mamája egyenesen ráparancsolt lányára, hogy legyen leszbikus.

Pam mutogatni szeret, de lánnyal nem kezd!

A keserű tény ugyanis, hogy a kis Pam élete nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, az édesanya szerint csakis a férfiaknak tudható be. Őket okolja minden rosszért, pontosabban lányát, mert rosszul választott.

- A válásaim után anyám azt mondta: Remélem, most már meleg leszel, mert az eddigi pasijaidat tekintve semmi jót nem várok a következőtől - mesélte a Baywatch-cica.

A szőkeség nem fogadta meg a mama tanácsát, sőt, fricskát mutatva neki nemrég összeállt az előző férjével, Tommy Lee-vel. Tommy és Pam 1995-ben házasodtak össze, de három év múlva elváltak útjaik.

A szőkeség ezután szintén egy rosszfiút választott Kid Rock személyében, akivel mindössze egy évig bírta. Kid után a bűvész Rick Salomon következett, de ez a frigy még az előzőeknél is rövidebb ideig, mindössze hat hónapig tartott...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.