A fűszeres lány félrelépett?

Képek - Hoppá! Victoria csalja Beckham-et?

A legújabb hírek szerint már nem csak Victoriának kell félnie attól, hogy David Beckham megcsalja, hanem fordítva is esélyes a dolog.

Nem csoda, hogy mindenki megnézi Beckham nejét... képgaléria

2008.07.08 09:30rtlbulvar.hu

Egyszer én csallak meg, egyszer te csalsz meg engem - úgy tűnik, így megy ez a Beckham házaspárnál...

A sztárfocista David felesége, Victoria Beckham ugyanis mostanában meglehetősen sok időt tölt producerével, Damon Dash-sel.

Maga Damon tárta a sajtó elé az esetet, amikor elárulta, hogy David veszettül féltékeny rá, amiért Vic-kel folyton együtt lógnak.

Nem hibáztatom Davidet, megértem, hogy irigy rám. Egész nap a csodaszép feleségével vagyok, magától értetődően azt hiszi, hogy van közöttünk valami – hencegett a producer.

A producer és Vic bizalmas viszonyt ápol - Fotó: bossip.com

Damon azért hozzátette, hogy a féltékenységnek nincs valós alapja, mert csupán munkakapcsolat fűzi a sztárhoz. Ő segített ugyanis Victoriának 2002-es szólóalbumában, illetve még két alkalommal.

- Ilyenkor természetes, hogy órákat töltünk a stúdióban - magyarázta Damon.

David és Victoria 1999-ben házasodott össze, nem sokkal később három gyönyörű fiuk született, akik a Brooklyn Joseph, Romeo James, és Cruz David nevekre hallgatnak.

Az egykori Spice Girls-tag jól ismeri a felszarvazottság érzését, hiszen 2004-ben minden lap a címoldalon hozta férje állítólagos afférját asszisztensével, Rebecca Loos-szal.

Két héttel később pedig egy modell, Sarah Marbeck állította, hogy két alkalommal csodálhatta David lepedőakrobatikáját. A focista mi mást is reagálhatott volna a vádakra, mint hogy nevetségesek, mert sosem csalná meg imádott hitvesét.

Vic megbocsátott, mert vakon bízik a sztárfutballistában. Ezek után nem kérdés, hogy David ad-e még egy esélyt az ő jóban-rosszban mellette álló oldalbordájának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.