Büszke az ütközőire a fűszeres lány

Képek: Victoria Beckham mellbimbója valahogy mindig kivirít!

A Spice Girls egyik legvitatottabb személyisége, Victoria Beckham a divat megszállottja - A dúsgazdag focistafeleség mindig kapható egy kis pózolásra, különösen amióta megnőttek a mellei. Persze nem véletlenül.

Victoria mellbimbója mindig előre tolakodik... képgaléria

2008.06.04 14:31ma.hu

Még a legvadabb kreációk sem riasztják vissza Victoria Beckham-et attól, hogy felvegye azokat és büszkén pózoljon bennük. A hétköznapokon is képes olyan szűk ruhákba bújni, hogy valószínűleg csak a szerencséjének köszönheti, ha nem repednek rajta szét.

Az ex-Spice Girl mindig odáig volt a márkás, trendi holmikért, de amióta David Beckham neje, valóságos divatdiktátor lett belőle...

Mint ilyen, Victoria talán úgy gondolta, ehhez kissé nagyobb "ütközők" sem ártanának. Már nem tudni, hogy a sztárfocista felesége valóban megnagyobbíttatta-e melleit vagy csupán úgy tűnik - a találgatások sokáig folytak róla...- de az tény, hogy rejtegetni semmiképp sem akarja őket.

Vic ugyan még nem vette rá magát - személyiségéből adódóan nyilván nem is fogja - hogy topless képek készüljenek róla, de nincs is erre szükség, hiszen mellformáját a pólóján keresztül is kényelmesen megszemlélheti bárki!

Mrs. Beckham ugyanis egyre gyakrabban jelenik meg olyan felsőkben, amelyek alá nyilvánvalóan nem vesz melltartót, ha pedig hord is, az a mellbimbóját nem rejti el.

Legyen szó egyszerű kardigánról vagy testhez simuló pólóról, az igazság valahogy mindig "előbukkan"...Vajon mit szól ehhez David Beckham?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.