Levetkőzött Posh Spice!

Csak egy ipszilon takarja Victoria Beckham punciját! - Pikáns képek!

Victoria Beckham titokzatos - Még sosem dobott le magáról mindent, miképpen a férje, David Beckham sem mutogatja magát pucéran - csak majdnem.

A Beckham házaspár erotikus fotói képgaléria

2008.01.30 15:40ma.hu - Fotó: Sun Online

Már másodszorra készülnek sejtelmes meztelen képek a csinos ex Spice Girl-ről...Victoria Beckham nemrég férjével, David-del pózolt együtt egy fotósorozat kedvéért, de ügyeltek arra, hogy mindent ne mutassanak meg magukból.

Pedig szégyenkezniük biztos nem kellene. Victoria annyit foglalkozik magával, hogy a teste már-már kívül-belül kifogástalan, míg David Beckham kinézetét maga a nagy divatterevező, Giorgio Armani nevezte tökéletesnek.

A szexi Posh Spice mindenesetre bedobja a testét, ha szükség van rá valamilyen nemes cél érdekében is. Gyakorlatilag pucéran feszít egy reklámon, melyet a Marc Jacobs tervezte pólókra nyomnak: intim testrészeit csak a keze és a betűk takarják...konkrétan egy ipszilon. Victoria ugyanis a bőrrák-ellenes küzdelem egyik élharcosaként látható a pólónyomaton, rajta a felirattal: védd a bőröd, te vagy benne!

A csinos sztár nemcsak ilyen módon tesz róla, hogy visszaszorítsa a bőrrák kockázatát. Környezetében is igyekszik védeni a szeretteit. Férjét és három gyermekét mindig óva inti, hogy csak bizonyos napszakban tartózkodjanak erős napon - erre különösen azóta kell figyelnie, mióta a Beckham család a napfényes Kaliforniába költözött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.