Újra hódít Robin Hood

Russell Crowe és Sienna Miller együtt dolgozik - képek a szexi színésznőről!

Ridley Scott híres remdező újraforgatná a nagysikerű Robin Hood történetét Russell Crow és Sienna Miller főszereplésével.

Képek a színésznőről! képgaléria

2008.06.24 11:00ma.hu

Sienna Miller az Edinburgh-i Filmfesztiválon jelentette be, hogy övé a nottinghami büszke bandita szerelmének, Lady Marian szerepe. Russell Crowe Robin ellenségét játszaná, a pletykák szerint Mariannal is összeboronálják majd. 

A forgatókönyvet Brian Helgeland írta, aki 1997-ben a Szigorúan bizalmasért elnyerte az Oscar-díjat. 

A hírek szerint Christian Bale-t is felkérték a szerepre, aki így a újra Russell Crowe-val játszhatna, ráadásul - szerepe szerint - ismét az ellentétes oldalon állna. A filmet a tervek szerint 2009 januárjában kezdik forgatni, és Nottingham címmel kerül majd a mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.