Újabb lehetséges ok a válásra?

Russell Brand: "én komolyan gyereket akartam Katy Perryvel!"

Azt már eddig is tudtuk, hogy Katy Perry karrierjének erős köze volt a váláshoz, de most újabb szempont merült fel, mégpedig az ezidáig visszafogottan nyilatkozó Russell Brand részéről.

2012.07.19 08:29ma.hu

Néhány héttel az esküvőjük előtt még Katy Perry volt az, aki óriási lelkesedéssel mesélte, mennyire várja már, hogy végre a felesége lehessen szerelmének, és azt sem titkolta, hogy mielőbb családot szeretne alapítani - ám mindezért a karrier csúcsán súlyos árat kellett volna fizetnie, sok rajongója nem is értette, hogyan engedhetné meg magának, hogy csak úgy kiszálljon a popiparból akkor, amikor a Firebird című számával és az akkor épp frissen boltokba került Teenage Dreams című albumával feltartóztathatatlanul ostromolja a listákat.

Fotó: MTI

Eközben Russell Brand visszafogottnak tűnt, sőt, kívülállóként sokan gondolhatták, hogy ő az, aki inkább még élvezné egy kicsit az életet, semmint lekösse magát egy gyerek miatt. Nem véletlen, hogy most ekkora meglepetést okozott a legújabb kijelentésével: a válás óta első alkalommal adott interjújában beismerte, hogy minden szempontból készen állt az apaságra.

"Katy fiatal, sikeres és nagyon lelkes. A valóságot azonban nem értheted meg egészen addig, amíg ki nem próbálod. Pedig én igazán benne voltam a házasság és a gyerekvállalás ötletében!" - mondta a botrányhős Howard Stern rádiós show-jában szerdán. "Ő (Katy) nagyszerű ember, akitől semmit nem kaptam, csak szerelmet. De szerettem őt annyira, hogy ez elegendőnek tűnjön. Annyira nagyon szerettem!" - sóhajtott.

Úgy érzi, épp ez a nagy szerelem akadályozta meg mindkettejüket abban, hogy reálisan lássák a másikat. Amikor együtt voltak, akkor nagyon nagy volt az összhag, de amikor mindkettejüket szólította a munka és távol voltak egymástól, akkor nemcsak fizikai távolság alakult ki. "Leginkább gyakorlati okokból nem működött a kapcsolatunk. Most mindketten a munkánkkal foglalkozunk, és ő is boldog, én is boldog vagyok" - fogalmazott a komikusként híressé vált exférj.

"Nem akarok semmi olyat tenni, amivel fájdalmat okoznék neki. Ő fiatalabb nálam, egy ifjú, gyönyörű és érzékeny nő, akire mindig is nagyon vigyáztam. Nem akarok vele szemben gúnyos lenni" - zárta le az ezirányú kérdéseket. A házaspár egyébként 2010. október 23-án kötött házasságot Indiában, és 14 hónap múlva, több komoly feszültség után váltak el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.