Kellemes hangulatvilágítást a zöldbe!

Képek - És lőn világosság: este, a kertben

Az esti hangulatvilágítás az egyik legjobb dolog a nyári hónapokban - kinn ülni sokáig a zöldben, beszélgetni, borozgatni, hallgatni a tücsökciripelést. De milyen fények mellett?

Otthon - Kellemes hangulatvilágítást a zöldbe! képgaléria

2012.06.05 15:53ma.hu

A tavaszi és a nyári, valamint a kora őszi időszak lehetőséget ad rá, hogy az estéket is a szabadban töltsük - egy kellemes hangulatvilágítással pedig külön bearanyozhatjuk az estét!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: ikea.de

Manapság nemcsak a teamécses lehet megoldás a legkülönfélébb tartókban, bár tagadhatatlan, hogy az egyik legromantikusabb ötlet. Ráadásul bárhova elhelyezhető.

Készíthetünk és vásárolhatunk azonban némileg rafináltabb világító alkalmatosságokat is. Négy irányba szórja sugarait például a téglatest formájú falámpa, amelyből csak vékony, vágott csíkokon át szóródik a fény.

Népszerűek a falra, szögre akasztható lámpások, amelyekbe középre helyezhetjük a mécsest, és egyszerre több lámpással is bevilágíthatjuk a teret.

Sokféle színben kapható, vidám kiegészítők, akárcsak a szobai olvasólámpákat imitáló, de méretre sokkal kisebb és változatos helyeken elhelyezhető szolárlámpák.

Mutatós és áttetsző, ezért a fény különösen kifejezésre jut a tulipánformájú, leszúrható szolárlámpában, amely a tetejébe még elegáns is.

Tekintsük meg a hangulatos választékot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.