Így varázsolj Hawaii hangulatot a kertipartidra!

Képek - A Trópusok már a kertben vannak

Nem olyan nehéz igazi trópusi hangulatot varázsolni a kertipartinkra, csak ötletek kellenek hozzá - no még néhány színes papír és eszköz.

Otthon - Kertiparty Hawaii hangulatban képgaléria

2012.05.24 15:55ma.hu

Amikor az ember partira keres evőeszközöket, kiegészítőket, általában gyorsan megtalálja a szükséges holmikat egy jól ellátott papírboltban, dekorációs üzletben vagy konyhai eszközöket árusító kereskedésben - azt viszont már nehezebb kitalálni, milyen is legyen a díszítés.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: allyou.com

Különösen, ha az adott rendezvényre minden évben (többször) sor kerül, de nem szeretnénk mindig ugyanolyan környezettel szolgálni. Dobjuk fel a kertipartit, csináljunk Hawaii hangulatot! Hogyan?

A hangsúly az élénk és sokszínű kellékeken lesz. Szerezzünk be minél világosabb, sárga, világoszöld terítőt - a poharak, a szívószálak, a vázák, és minden, ami az asztalra kerül, legyen különböző színű.

A trópusi hangulatot biztosítandó, a díszítés is kövesse ezt a tendenciát. Mi jellemző Hawaiira? Kerüljön a poharakra, üvegekre "fűszoknya", különféle színekből, az asztal környezetébe pedig minél több élénk papírvirág.

Ha külön papucsot is biztosítunk a vendégeknek, természetesen olyat válasszunk, amelynek virágos a díszítése.

Az esti világításhoz könnyen hajtogatható kartonpapírból mutatós totem oszlopokat készíthetünk, amelyek az apró mécses fölé magasodnak majd.

Ha van rá lehetőség, a bambuszból készült paravánok és a lampionok se hiányozzanak a partiról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.