A Sparkle című filmet augusztusban mutatják be

Ezt énekelte utoljára Whitney Houston: filmbetétdal lesz

A Whitney Houston szereplésével készült zenés filmet csak augusztusban mutatják be, de a film betétdalaként elhangzó duettet már nyilvánosságra hozták.

2012.05.22 18:29MTI

Közzétették a közelmúltban elhunyt Whitney Houston utolsó dalát, egy duettet, amelyet a világhírű énekesnő az American Idol című tehetségkutató győztesével, Jordin Sparksszal rögzített a Sparkle című film betétdalaként. A Celebrate című szám producere R. Kelly volt.

A dal a diszkózene ritmusát idézi, és készítői szerint "pozitív üzenetet" hordoz. Jordin Sparks a végén a We love you Whitney (Szeretünk, Whitney) mondattal zárja a számot.

Sparks a vasárnapi Billboard Music Awards díjátadón Houston leghíresebb dalával, az I Will Always Love You cíművel tisztelgett a februárban elhunyt híresség előtt. A gálán posztumusz életműdíjjal jutalmazták Houstont, az elismerést Bobbi Kristina Brown, az előadó lánya vette át.

A Sparkle a tervek szerint augusztus 17-én kerül mozikba. A film egy 1976-os musical újragondolása. A történet három nővérről szól, akik a Motown stúdió csillagai lesznek. Whitney Houston alakította Jordin Sparks anyját a vásznon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.