Visszatér a múlt - a divatos holmik közé

Képek - Nem, ezt nem egy régi filmben láttad utoljára!

Ha az az érzésünk, hogy ezt a stílust már láttuk valahol, de régen a múlté, nem sokat tévedünk. A régi trendek azonban újjáélednek idén tavasszal.

Nosztalgikus, mégis új: nőies és szexis nyári ruhák 2012-ben képgaléria

2012.05.16 11:25ma.hu

Nem is volt olyan régen, hogy a blúzt beletűrtük a hosszú, leomló, gumis derekú szoknyába, vagy ha elég kellemes volt az idő, magunkra kaptunk egy egyszerű, elölgombolós ruhát.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: bershka.com

Nos, a jelek szerint ezek az idők visszatérnek: a 2012-es tavaszi/nyári kollekciók között nem egy régmúltat idéző darabbal találkozhatunk.

Előkerül a virágos, galléros blúz a már említett szoknyával, az egyberészes ruha gombokkal, a magas derekú nadrág, az egyszerű vonalvezetésű miniruha.

Apró virágos, csíkos mintákkal bolondítva, vagy egyszínű változatban is divatosak.

A kissé kacérabbak voksolhatnak az igazán rojtos farmer forrónacira, a köldök felett megkötős pólóval.

A rövidnadrágok között azonban menő a tarka virágos is, amely akár galléros blúzzal is hordható! Egy kis nosztalgia, felturbózva...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.