Egy holmi, ami három funkciót is betölt

Képek - Ha táskának nem kell, tedd a fejedre!

A "három az egyben" hallatán már nemcsak a kávé juthat eszünkbe - az elv alapján született Stephanie Simek tervező táskája, aminek nemcsak ez az egy funkciója van.

Trendek - Meghökkentő: három az egyben táska képgaléria

2012.05.09 15:55ma.hu

A tervező valószínűleg maga is megunhatta már, hogy több dolgot cipeljen magával, mint amennyihez kedve van - ezért alkotta meg a Hoodie fantázianévre hallgató táskát.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Az amerikai tervezőnő, Stephanie Simek kreativitásában nincs hiba: a Hoodie első ránézésre vidám színű, sportos táska, ám ha széthajtogatjuk, a húzózsinórokkal és a zipzárral másként formáljuk, máris divatos póló válik belőle, sőt, eső ellen használható fejfedő, csuklya.

A hybrid táska tökéletes darabja a strandfelszerelésnek, hiszen elsősorban erre a célra tervezte alkotója: itt használható fel legszéleskörűbben. Sőt, még ki is fordítható, tehát két színben is viselni lehet.

A Hoodie többféle színben készült - főleg uniszex, sportos árnyalatokban -, és igen jól kihasználható.

Stephanie-nak persze nemcsak ez az egy különös alkotása van, a többfunkciós táska mellett a dizájner igen változatos bizsukészlettel és berendezési tárggyal is büszkélkedhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.