A menü, ami kézre kerül

Képek - De megzabálnánk ezeket a bizsukat!

Aki szeret enni, immár mások számára is egyértelművé teheti, mi jelenti számára az igazi gyönyörűséget: ékszer formában.

Trendek - Szívesen megennénk ezeket a bizsukat! képgaléria

2012.05.15 15:55ma.hu

Ahogyan a dizájnerek többségénél, az ékszer- és bizsu tervezők esetében sem igen szab semmi határt a fantáziának. A fiatalok pedig manapság nagyon is vevők a különlegességekre, az átlagtól eltérő darabokra.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: etsy/trendhunter.com

A japán Sofia bizsu-kínálatának egy titka van: az emberek szeretnek enni, és azt sem bánják, ha kedvenc ételeiket "hirdethetik" valamilyen formában.

A japán hölgy "ennivaló" bizsukat tervez. A SouZouCreations nevű kollekcióból olyan terítéket választhatunk, amilyen csak jólesik. Ha szeretjük a kávét cukorral meghintett fánkkal, minden további nélkül viselhetjük azt a gyűrűsujjunkon.

A kézi készítésű ékszerek egy úgynevezett kawaii technikával készülnek. Lényege egy nem ehető tárgyat étvágygerjesztővé varázsolni...

Persze, ezeket a gyűrűket, bármily csábítóak is, nem lehet megdézsmálni, de már rájuk nézni is élvezet.

Aki pedig az ujján viseli őket, naponta gyönyörködhet a látványban. Talán nem csoda, ha utána gyorsan betér egy illatozó pékségbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.