Számos személyes tárgy kalapács alá kerül

Bizarr relikvia: árverezik Michael Jackson halálos ágyát

Árverésre bocsátják Michael Jackson hálószobájának számos darabját, de nemcsak festmények és egy kanapé kerül kalapács alá, hanem az az ágy is, amelyen a világsztár a haláltusáját vívta.

2011.11.10 15:29ma.hu

Miközben egykori orvosa az őt bűnösnek kikiáltó ítélet után a büntetésének kiszabására vár, a popsztár múltja tovább él, egymást érik a vele kapcsolatos újabb és újabb események, amelyeknek köszönhetően emléke nem halványul. A legfrissebb, bár meglehetősen morbid hír, hogy árverésre bocsátják személyes tárgyait: az aukción licitálni lehet többek közt néhány fotelra, festményekre, sőt, még arra az ágyra is, amelyben a világhírű énekes a haláltusáját vívta.

Fotó: viip.tv

Bár az énekes ügynöke megtiltotta az árverést szervező cégnek, hogy Michael Jackson nevét felhasználják a hirdetésekben, bizonyos jelekből egyértelműen következtetni lehet arra, hogy a Popkirály hagyatékából származnak, a tételek között van például egy Maurice Utrillo akvarell, Ludolf Bakhuizen-festmények, egy XVI. Lajos korát idéző tükör és egy királynői méretű ágy, ebben halt meg Jacko.

Emellett egyes hírek szerint eladás előtt áll az a ház is, ahol 2008-tól egy évvel későbbi haláláig élt a sztár a gyermekeivel együtt, a 2000-ben épült, hat hálószobával, 10 kandallóval, egy privát moziszobával, borospincével és edzőteremmel rendelkező francia stílusú villát várhatóan több mint 20 millió dollárért tudják majd eladni.

Mialatt az árverés szervezői a december 17-i licitálásra készülnek, és a világ Conrad Murray elítélését ünnepli, egy másik esemény is foglalkoztatja a rajongókat: a napokban mutatták be az Egy popikon élete című dokumentumfilmet, amelyben eddig sosem látott részletek jelennek meg Michael gyermekkorából, valamint családtagjai megrázó őszinteséggel beszélnek a sztár utolsó hónapjairól és a halála óta eltelt két év megpróbáltatásairól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.