Sokkot kaptak a gyerekek Michael halála láttán

Brutális: Jackson gyerekei végignézték apjuk haláltusáját

A két gyermek, Paris és Prince nemcsak a házban voltak Michael Jackson halálának idején, de közvetlen közelről nézték végig, amint az élettelen popsztárt sokkolóval próbálja visszahozni Conrad Murray.

2011.09.30 18:29ma.hu

Folytatódott Michael Jackson egykori személyi orvosának, Conrad Murraynek a pere, a csütörtöki tárgyaláson a néhai popsztár testőrei tettek vallomást. Az esküdtek szívszorító ténnyel szembesültek: eddig is ismert tény volt, hogy Jacko halála idején két gyermeke, Paris és Prince a házban tartózkodott, ám a testőr megerősítette azokat a korábbi híreket, melyek szerint látták is apjuk halálát.

Conrad Murray (Fotó: PressHerald)


A 2009-ben 11 éves Paris épp akkor sétált be apja hálószobájába, amikor a pánikba esett orvos izzadva próbálta újraéleszteni a nyitott szemmel és szájjal fekvő Michael Jacksont. Alberto Alvarez elmondása szerint a popsztár feje épp az ajtó felé billent, így a kislány jól láthatta az élettelen arcot. Bátyja, a 12 éves Prince pillanatokkal később szintén megjelent.

"Az ágy felé mentem és a zsebemben lévő telefon után nyúltam. Prince és Paris szorosan mögöttem jöttek. Paris felüvöltött: 'Apu!' Dr. Murray pedig azt mondta: ne hagyjam, hogy így lássák az apjukat" - hangzott a tetőr vallomása. Akkor azt mondta a két zokogó gyermeknek: ne aggódjatok, gondoskodunk apukátokról, mindent megteszünk, hogy rendben legyen. Aztán visszament az ágy végéhez, ahol Murray azt mondta: "Valamire rosszul reagált."

A vallomást Kia Chase, Jackson szakácsa is megerősítette. Elmondta, hogy miután felfedezték Jacko élettelen testét, ő vitte ki a két gyereket a szobából és próbálta vigasztalni őket. "Azzal kezdtük, hogy megöleltük egymást, aztán megfogtuk egymás kezét és imádkozni kezdtünk" - mondta.

A per későbbi részében nem zárják ki, hogy tanúként a két gyermeket is vallomástételre szólítsák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.