Szülinapi buli volt, de ez nem mentség!

Te jó ég: Lindsay a saját anyjával smárolt!

Az még rendben volna, hogy Lindsay Lohan anyja megpróbál fiatalos lenni, de az minden határon túlmegy, hogy eközben annyira elveszíti a kontrollt, hogy a saját lányával kezd smárolni!

Lindsay Lohan cicijei ki akartak nézni képgaléria

2011.09.20 18:29ma.hu

Nem olyan rég még elismerően csettintett a világ közvéleménye, amikor meglátta, hogy Dina Lohan az 50-hez közeledve is olyan fiatalos, hogy akár a saját lányának a nővére is lehetne. Ezúttal azonban kissé túllőtt a célon, ami meg Lindsay Lohant illeti, nem igazán lehetünk meglepve, hogy eddig tartott nála a nagy józansági fogadalom.

Persze most mondhatnánk, hogy Dina 49. születésnapja elég jelentős esemény ahhoz, hogy az elvonókúrát és pár hét börtönt, meg házirabságot átvészelő Lindsay a kelleténél jobban felöntsön a garatra, de még így is erős, amit egymással műveltek a szórakozóhelyen. Anya és lánya, mit szépítsük, egymásnak estek.

Szép dolog a szülő-gyerek közti szeretet - na de azért ennyire?!

Még több hír Lindsay Lohanről

Fotó: Splash News (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.