Eddig tartott a jókislányság?

Nini: Lindsay mellbimbói átdöfték a pólóját!

Úgy tűnik, bármennyire is fogadkozott, Lindsay nem tud kivetkőzni önmagából, pontosabban épphogy kivetkőzni tud, jobban, mint tisztességesen felöltözni!

Lindsay Lohan cicijei ki akartak nézni képgaléria

2011.09.06 19:29ma.hu

Csak idő kérdése volt, mikor tér vissza Lindsay Lohan polgárpukkasztó énje, amit nagyjából egy éve akasztott a szekrénybe, akkor, amikor mindenféle bíróságot és egyéb hatóságokat kellett meggyőznie arról, hogy igenis megjavult és mostantól kezdve rendes nő lesz. Ennek az egyik része volt, hogy a kihívó öltözetet lecserélte konzervatív darabokra, és tényleg úgy nézett ki, mint bármelyik kulturált átlagember.

Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

A börtönben eltöltött két rövidebb időszak, meg egy 30 napos háziőrizet a viselkedését is helyretette, már nyoma sem volt a régi Lindsaynek, akit lassan már nem is lehetett józanul látni, ellenben ahol buli volt, ott előbb-utóbb felbukkant.

Most meg tessék: kezdődik előről. Első lépésként megszabadult a melltartójától, így a két mellbimbója valósággal átszúrja a pólóját, tulajdonképp nem mondhatnánk, hogy nagyon meglepő lesz, amikor újra valami féktelen - és félreérthetetlen - szituációban kapják le a lesifotósok.

Lehet fogadásokat kötni, mennyi idő múlva következik be, addig meg nézzék ezeket a hegyespólós képeket!

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.