Megölheti magát a börtönben lévő Fielder-Civil

Amy Winehouse exférje öngyilkosságra készül?

Amy Winehouse exférjének anyja attól tart, fia meg fogja ölni magát a börtönben, ahol jelenleg engedély nélküli fegyvertartásért tölti büntetését. A nő szerint fia már most is élőhalott.

Búcsúzik a világ Amy Winehouse-tól képgaléria

2011.07.25 09:29ma.hu

Aggódik Blake Fielder-Civil édesanyja, hogy fia - aki épp 32 hónapos börtönbüntetését tölti jogosulatlan lőfegyver-birtoklás és betörés miatt - megöli magát, amiért egykori felesége, Amy Winehouse meghalt.

A páros 2007-ben házasodott össze, majd két év után váltak el, de mint az anya fogalmazott, egyik sem tudott a másik nélkül létezni. A függőségben is társak voltak: Fielder-Civil szoktatta rá a szombat délután elhunyt fiatal énekesnőt a kemény drogokra, amelyek a feltételezések szerint végül a halálához vezettek, de legalábbis szoros összefüggésbe hozhatók vele.

Amy holttestét beteszik a halottaskocsiba (Fotó: Wenn - A galériához KATT a képre!)


Georgette Fielder-Civil attól félt, hogy amikor a börtönben a fia meghallja a hírt, kárt tesz magában, de félelme még most sem múlt el teljesen. "Nem tudom elhinni, csak sírtam" - vallotta be Amy halálával kapcsolatban.

"Blake meg fogja ölni magát, nem bírja ki nélküle. Elpusztult, teljesen és tökéletesen elpusztult. Önpusztításba fog átmenni. Muszáj lesz bemennem a börtönbe és neki szembe kell néznie a történtekkel." - mondta a nő vasárnap délután.

Eközben az énekesnő halálának pontos okáról továbbra sincs semmi hír, annak ellenére, hogy az első tájékoztatás során a rendőrségi szóvivő még vasárnap estére eredményt ígért. Most úgy tűnik, a boncolási jegyzőkönyv kivonata legkorábban hétfő délelőtt kerül nyilvánosságra.

Pedig Amy temetését a zsidó hagyományok szerint már a halálát követő napon, azaz vasárnap délután meg kellett volna tartani.

Még több hír Amy Winehouse-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.