A Walt Disney kapta a legtöbb jelölést

A hercegnő és a békát nyolc kategóriában nominálták

A napokban hozta nyilvánosságra a Nemzetközi Animációs Filmszövetség, az ASIFA- Hollywood az animációs szakma legjobbjainak listáját.

2009.12.03 17:13ma.hu

A Walt Disney Animációs Stúdió összesen tizenhét jelölést kapott. A karácsonykor bemutatásra kerülő A hercegnő és a béka nyolc kategóriában versenghet a díjakért, többek között a „legjobb animációs film”, a „legjobb karakter animáció” és a „legjobb hang” kategóriákban is. A Prep and Landing című televíziós Disney produkciót kilenc kategóriában jelölték.

A Pixar Animációs Stúdió is előkelő helyen szerepel a jelöltek listáján, összesen kilenc nominációt kapott, köztük a „legjobb animációs film” kategóriában az Fel című filmért. A Dream Works tizenegy, a Laika stúdió pedig tíz jelölést kapott összesen.

A nyertesek listáját a 37. Annie Awards díjátadón, 2010. február 6-án jelentik be Los Angelesben.

A jelöltek teljes listáját a www.annieawards.org oldalon találja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.