Végre boldog a pophercegnő?

Bájos fotók: Új kedvese örömmel pesztrálja Britney kisfiait

Több keserves esztendő és lelki összeomlás után úgy tűnik, ismét boldog és kiegyensúlyozott Britney Spears - Az énekesnőt párja nemcsak a munkában támogatja, de gyermekeit is imádja.

Édes képek: Britney párjával és kisfiaival lazít! képgaléria

2009.11.18 17:25ma.hu

Nem kevés időbe telt a pophercegnőnek, míg újra magára talált. Hosszú, bánatos hónapok és több idegösszeomlás áll mögötte, de ez év elejére már példásan összeszedte magát Britney.

Tavaly decemberben új albumot adott ki, visszakapaszkodott a slágerlistákra és ismét a rivaldafényben tündököl. Emellett családi élete is rendeződni látszik.

Britney, Jason és a két kisfiú

Exférjével, Kevin Federline-nal - aki mellesleg a hírek szerint új barátnőjével készül ismét gyermekáldásra - sikerült megnyugtatóan rendezniük kapcsolatukat, így aztán két közös gyermekük felügyeletén sem marakodnak már.

Sean Preston és Jayden James hol az édesapjánál és annak kedvesénél van, hol pedig mamájuk, Britney és párja, Jason Trawick viseli gondjukat.

Az énekesnő szerelme egyben a menedzsere is - hónapok óta boldog a kapcsolatuk, a hírek szerint Jason már el is jegyezte Britney-t.

A popsztár az ismerősei szerint mindenben számíthat Trawick-re, aki pótpapaként is példásan helytáll.

Ahogyan az utóbbi időben készült fotók is bizonyítják, párja örömmel vigyáz Britney kisfiaira is és szívesen csinálnak közös programokat.

Britney anyja mossa kezeit - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.