Fotóst gázolt az énekesnő

Friss lesifotók - Britney áthajtott egy lábon: nem ússza meg

Nem viszi el szárazon Britney Spears, hogy két évvel ezelőtt egyszerűen áthajtott autójával egy fotós lábán - most bíróság elé áll érte...

Boldog pancsolás a fiúkkal - Britney Spears új pasival van? képgaléria

2009.10.22 14:30rtlbulvar.hu

Rendeződni látszik Britney Spears ügye azzal a fotóssal, akinek a lábán még 2007-ben, Beverly Hillsben átgázolt a pophercegnő.

A baleset két évvel ezelőtt történt, de akkor a fotós, Ricardo Mendoza nem csinált problémát belőle. Idén májusban azonban mégis beperelte a sztárt és gondatlansággal vádolja őt.

Britney ma már boldog édesanya

Az ügynökség, mely Mendozát foglalkoztatja, elárverezte a baleset bizonyítékát, a gumiabroncs-foltos zoknit, de a bevételt jótékony célokra adományozták.

Megállapodásuk feltétele, hogy a feljegyzéseket nem lehet közzétenni.

Az incidens akkoriban történt, amikor Britney elég zűrös időszakon ment keresztül, hiszen órákkal korábban veszítette el fiai felügyeleti jogát.

Britney most újra bizakodhat, hiszen új száma első a Billboard's listán és azóta visszanyerte gyermekei láthatási jogát is.

Britney Spears megmentette Megan Fox életét?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.