Nyár a télben: az Augusztus január 27-től DVD-n!

David Bowie és Josh Hartnett egy filmben!

2001. nyarán az internetes cégeket csődhullám éri utol, de a pimaszul ambíciózus Tom Sterling (Josh Harnett) vezette LandShark képes talpon maradni, sőt sikert sikerre halmoz, amivel a figyelem középpontjába kerül.

2008.12.12 18:54ma.hu

Augusztusra azonban a cégnek, és így Tomnak is szembe kell néznie a részvénytőzsde válságával… csakhogy Tom nem törődik bele egykönnyen a kudarcba.

Befektetőjével, Ogilvie-vel (David Bowie) való csatározásai mellett ráadásul barátnőjét, Sarrah-t (Naomie Harris) is vissza kell hódítania, és régi családi ellentétek is felszínre kerülnek az apjával (Rip Torn) és öccsével (Adam Scott) folytatott viták során.

Az élet pedig hamarosan kegyetlen leckével szolgál, mely nem csak Tom számára jelenti egy korszak végét…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.