Színházi szerepet kapott Josh

Képek! Tom Cruise helyett Josh Hartnett

Josh Hartnett alakítja a Rain Man - Esőember című nagysikerű film színpadi változatában az egyik főszerepet a londoni West Enden - írja internetes oldalán a BBC brit közszolgálati médium kedden.

Képekben: nagyon jóképű Josh Hartnett! képgaléria

2008.07.03 08:40ma.hu

A 29 éves, leginkább a Pearl Harbor-ból ismert hollywoodi sztár Charlie Babbitot játsza el, akit eredetileg Tom Cruise alakított az 1988-ban készült filmben. Az alkotás akkor meghozta az Oscar-díjat Dustin Hoffmannak az autista Raymond Babbit szerepéért. 

Hartnett elmondta: mindig az volt az álma, hogy egyszer a londoni West End színpadjára léphessen. A színdarabot szeptemberben mutatják be a brit fővárosban, a Hoffman szerepét Adam Godley játsza majd az Apollo Színházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.