Színes

Menekül az emlékektől: eladta budai házát Kulka János

Kulka János nemrég megvált budai házától, egy ismerőse szerint csak azért, hogy szabaduljon a stroke előtti életének emlékeitől.

2018.06.01 13:35ma.hu

Kulka János korábban nagy szeretettel beszélt budai otthonáról ismerőseinek. Állítólag szívesen élt ott, és sokszor tartott nagyobb vendégségeket.

Az ingatlaneladás okát a színész egy közeli ismerőse osztotta meg a Blikkel.

"Most már sokkal csendesebben éli életét, és próbál fizikailag, lelkileg is visszatérni régi önmagához. Ám ez egy nagyon hosszú és nehéz út. Ráadásul nem könnyíti meg a lelki felépülését, ha egy olyan helyen él, amely szinte percenként emlékezteti arra az időre, amikor még minden rendben volt, és mindenre képes volt. Leginkább a színpad hiányzik neki. Ezt viseli ugyanis a legnehezebben János, hogy jelenleg nem dolgozhat olyan intenzitással, mint eddig” - mondta el az ismerős, hozzátéve orvosai is azt tanácsolták Kulkának, hogy próbáljon meg lélekben is új életet kezdeni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.