Lemezt jelentet meg Sidlovics Gábor

Mafia: debütáló lemezzel a Tankcsapda-turnén!

Aki mindent lát... címmel jövő hétfőn lemezt jelentet meg a Zanzibarból ismert Sidlovics Gábor. Mafia nevű metal zenekarában régi baráti társaságát hozta össze. Hamarosan turnéra indulnak a Tankcsapdával, pénteken pedig leforgatják bemutatkozó klipjüket.

2008.10.30 20:00ma.hu

Sűrű hónapoknak néz elébe a zanzibaros Sidlovics Gábor és Steklács Miklós: megjelenik metal együttesük, a Mafia első albuma, klipet forgatnak, és turnéra indulnak a Tankcsapdával..
 
A zenekar 2006. január elsején alakult. Öt olyan zenész állt össze, akik nagyon régóta jóban vannak. 

- Az ötletet egyrészt a metal iránti vonzalmunk adta, másrészt, az, hogy a Zanzibar mellett rengeteg keményebb szám került a fiókba, hiszen abba a koncepcióba ez a stílus nem illik bele. Mi pedig nem akartuk, hogy ezek a témák a fiókban maradjanak – árulta el Sidi. 

A Mafia név is onnan jött, hogy nagyon régi kapcsolatok fűzik össze a tagokat, Levi, a másik gitáros például hat éves korom óta barátom, a Zanzibarban sokáig hangtechnikusunk is volt, és gitározni is jól tud szerencsére. A lemez, amit nyáron Magyarország legjobb metal stúdiójában vettünk fel, november 3-án kerül a polcokra, Aki mindent lát… címmel. Egy igazi metalriffekre épülő, de a dallamos énekeket sem mellőző anyagról beszélünk, melyben a szövegek legalább akkora hangsúlyt kaptak, mint maga a zene. Első klipünk a Gépnek pont jó című számhoz készül. Nehéz döntés volt, hogy mivel mutatkozzunk be, de végül emellett tettük le a voksunkat, mert ad egy fajta arculatot az együttesnek. Pénteken forgatjuk, és nagyrészt image klip lesz, kivéve azt a szálat, amikor öt lány üt el dzsipekkel minket. A lányok között lesz Franciska, a magyar MTV műsorvezetője és Rita is. Annak külön örülünk, hogy Rita elvállalta a szerepet, hiszen a Mafia létezése óta, sok olyan találgatás szárnyra kapott, hogy kiszálltam a Zanzibarból, illetve, hogy összevesztünk. Így legalább mindenki láthatja, hogy a pletykák nem igazak, nagyon jó a viszony köztünk. Bár Rita elgázol egy autóval.

 Az együttes a lemezmegjelenést követő harmadik héten, november 28-án Balassagyarmaton kezdi országos turnéját a Tankcsapda vendégzenekaraként és december 20-án Budapesten, a Syma Csarnokban is láthatjuk majd őket. 

Sokat próbálunk, nagyon készülünk a fellépésekre, de izgulunk is. Nagy lehetőség, hogy a Tankcsapda turnéján mutatkozhatunk be, de igen komoly próbatétel is, mivel a Tankcsapda közönsége elég kemény. Ráadásul a debreceni Főnix Csarnok-beli bulit leszámítva, amin a 10 éves jubileumi Zanzibar koncert miatt nem tudunk részt venni, az összes koncerten fellépünk mi is, azaz az egész országot bejárjuk velük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.