Jövő nyáron debütál

Mozifilm készült a Pusszantlak, drágám! tévésorozatból

Jövő nyáron debütálnak a filmvásznon a népszerű brit tévésorozat, a Pusszantlak, drágám! szereplői.

2015.12.10 00:30MTI

Az Absolutely Fabulous - The Movie című vígjáték forgatása épp most fejeződött be, a stáb Nagy-Britanniában és a francia Riviérán is dolgozott - írta szerdán a BBC News.

A sorozat két főhőse, Edina, a divatban utazó dúsgazdag üzletasszony és barátnője, Patsy óriási baklövést követ el egy divatbemutatón, ezért éjjel-nappal üldözik őket a paparazzók. A két nő üres zsebbel a francia tengerpartra menekül előlük. Az utazás alatt terveket szőnek arról, hogyan élhetnék örökké a gazdagok és gondtalanok fényűző életét.

A tévésorozat szereplőgárdája a filmvásznon is feltűnik: Edina szerepét Jennifer Saunders, Patsyét pedig Joanna Lumley játssza. Az imdb.com értesülése szerint a sorozatot egy darabig a képernyőn is rendező Mandie Fletcher jegyzi a filmváltozatot is, a forgatókönyvet pedig Saunders írta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.