V. Regulus Borfesztivál

Esztergomi Nyár 2008

Az V. Regulus Borfesztivál programjait augusztus 9-én és 10-én a Mindszenty téren és a Kis-Duna sétány Víziváros városrészi szakaszán rendezik meg.

2008.08.08 15:10ma.hu

Az Esztergom környéki terület borai körül forog, kiváló alkalmat biztosít, hogy a város és a környező települések, például Muzsla, Párkány, Neszmély, Kesztölc kiállító borosgazdáinak, valamint a Vinum Ister-Granum Euroregionis borlovagrend tagjainak italaival megismerkedhessenek az érdeklődők. 

Erre a Kis-Duna sétány pavilonjaiban van alkalom és mód, ahol a pincészetek kínálatából a legjobb választékot kínáljak maguk a gazdák. Az elmélyült tapasztalatszerzést sommelier segíti elő, a kikapcsolódást pedig gyermekelőadások és zenés fellépők. 

Programok: 

Augusztus 9., szombat 

11:00 - Benkó Nóri és Korom Attila vidám gyermekműsora 
12:00-16:00 - Borsétány - Borbemutató és kóstolás sommelier vezetésével. Énekel és tekerőlanton közreműködik Kátay Zoltán lantművész 
16:00 - Cirkus Horagus, a Langaléta Garabonciások közreműködésével, gólyalábon, hangszerekkel 
17:00 - Bacchus énekegyüttes 
18:30 - Tarantino Connection Soundtrack 
20:30 - Madarak zenekar - utcabál 

Augusztus 10., vasárnap
 
11:00 - Az elvarázsolt királyfi - a Napraforgó Meseszínpad előadása 
12:00-15:00 - Borsétány - Borbemutató és kóstolás sommelier vezetésével. Énekel és tekerőlanton közreműködik Kátay Zoltán lantművész 
16:00 - Vándor Vokál 
19:00 - Malom Művészeti Műhely a Széchenyi téren 
20:30 - Táncos Magyarok - a Magyar Állami Népi Együttes műsora 
22:00 - a Szigony zenekar táncháza

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.